web analytics

Ai ocazia să te implici și să sprijini cauza noastră în diferite moduri. Poți alege să faci o donație unică, să sponsorizezi unul dintre evenimentele noastre sau să ne sprijini în mod continuu. Mai mult, avem mai multe niveluri de sponsorizare disponibile, iar fiecare dintre acestea vine cu beneficii unice.

În calitate de sponsor, vei putea face o diferență reală în viețile tinerilor. Contribuția ta ne va ajuta să le oferim acestora resurse și sprijin necesar pentru a naviga în siguranță în spațiul online și din domeniile conexe. Credem cu tărie că împreună putem avea un impact pozitiv asupra lumii și ne-ar face plăcere să ne însoțești în misiunea noastră. Așadar, hai să lucrăm împreună și să ajutăm tinerii să navigheze în siguranță în mediul digital!

Digital Services Act (DSA): Procedura de acordare a statutului de notificator de incredere

Synergy by Symless - o singura tastatura, un singur mouse, mai multe calculatoare

CyberShield și NordVPN: Parteneriat pentru un Internet mai sigur

Companii

Redirecționeză 20% din impozitul pe profit sau venit datorat 

Procedura este simplă: trimiteți contractul și declarația 177 către departamentul financiar, solicitați completarea acestora și depunerea Declarației 177, referitoare la redirecționarea sumei sponsorizate.

Persoane fizice

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit 

Poți sprijini educația în domeniul securității cibernetice prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit. Trebuie doar să completați un simplu formular online.

Donează

Donația ta poate face o diferență reală în educație cibernetică

Fiecare leu contează și ne poate ajuta să avem un impact pozitiv în comunitatea noastră. Alătură-te nouă în această misiune și fii parte din schimbare! Mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat!

CyberShield Merchandise

Arată-ți sprijinul și ajută-ne să facem diferența prin achiziționarea de produse CyberShield. Toate fondurile obținute vor sprijini misiunea noastră de a proteja tinerii în spațiul cibernetic. Împreună, putem avea un impact pozitiv și putem crea un mediu digital mai sigur pentru generațiile tinere.