web analytics

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

În România, contribuabilii pot susține educația în domeniul securității cibernetice prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit către organizații și cauze la care țin. Acest lucru poate fi făcut prin completarea unui formular simplu. Valoarea donației care poate fi redirecționată este de 3,5% din impozitul anual pe venit.

⏳ Termenul limită pentru a finaliza acest proces este 25 mai a fiecărui an. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi înapoi comunității, sprijinind în același timp o cauză importantă precum educația în domeniul securității cibernetice.

Contribuind la acest efort, puteți ajuta la promovarea conștientizării și la educarea celorlalți cu privire la importanța siguranței online, a confidențialității datelor și a altor practici esențiale de securitate.

După ce ați completat formularul, următorul pas este să faceți clic pe butonul "Generează PDF". Această acțiune va crea o versiune PDF a formularului, care va fi transmisă de către noi în numele dumneavoastră către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). ANAF este responsabilă de procesarea plăților fiscale și de redirecționarea fondurilor către organizațiile nonprofit alese.

Redirecționând o parte din impozitul pe venit, puteți avea un impact semnificativ asupra vieților altora și puteți contribui la construirea unui mediu digital mai sigur pentru toți. 🌍 Durează numai câteva minute pentru a completa formularul și susține educația în domeniul securității cibernetice în România.