web analytics

CyberShield și Yubico: un parteneriat pentru securizarea viitorului digital

EDUCATIE IN SECURITATE CIBERNETICA

Securitatea online a devenit o necesitate mai mult decât un lux. Cu această premisă în minte, ne face o deosebită plăcere să anunțăm un parteneriat semnificativ între CyberShield, organizația noastră non-profit dedicată promovării și susținerii tinerilor pasionați de securitate cibernetică, și Yubico, producătorul renumitului dispozitiv de securitate Yubikey.

Această colaborare vine ca un răspuns natural la necesitatea creșterii nivelului de securitate în mediul online și la dorința noastră continuă de a asigura că tinerii, cei care vor defini viitorul spațiului cibernetic, sunt echipați corespunzător și educati în acest sens. Yubico, recunoscut pentru soluțiile sale inovatoare în domeniul securității cibernetice, va furniza CyberShield cu echipamente esențiale pentru securizarea personalului organizației.

Dar parteneriatul nu se oprește aici. Dincolo de echipamente, Yubico ne va sprijini în elaborarea de materiale educative care vor detalia modul în care conturile online pot fi securizate utilizând tehnologii avansate. Aceasta nu doar că va îmbunătăți nivelul de securitate pentru membrii și voluntarii CyberShield, ci va oferi, de asemenea, resurse valoroase pentru comunitatea în general, promovând o mai bună înțelegere a importanței securității în mediul digital.

CyberShield, având ca misiune incluziunea tuturor categoriilor sociale în educarea privind securitatea online, vede în acest parteneriat o oportunitate inestimabilă de a amplifica acest mesaj și de a aduce la lumină contribuția tinerilor la crearea unui spațiu cibernetic mai sigur.

Suntem încrezători că această colaborare între CyberShield și Yubico va servi drept un exemplu despre cum organizațiile non-profit și industria privată pot lucra împreună pentru a face din internet un loc mai sigur pentru toată lumea.

În lumina parteneriatului nostru recent cu Yubico, pentru cei interesați de sporirea securității digitale, vă intităm să explorați avantajele oferite de dispozitivele criptografice Yubikey facilitând astfel o protecție avansată și o autentificare robustă pentru toate proiectele și inițiativele dvs. online. Acestea pot fi achiziționate de pe site-urile Gemcard, eMAG  sau chiar de pe site-ul producătorului Yubico unde prețurile sunt cu 5-10% mai mici iar livrarea este făcută din Suedia și fără taxă de transport.