web analytics

Susțineți educația tinerilor în securitate cibernetică

Asociația Educație în Securitate Cibernetică este o organizație non-profit care se angajează să promoveze și să sprijine educația tinerilor în domeniul securității cibernetice.

Fiind o organizație non-profit, ne bazăm în mare măsură pe sprijinul companiilor și al persoanelor fizice care ne împărtășesc viziunea și valorile. Generozitatea voastră poate avea un impact semnificativ asupra vieții celor pe care îi ajutăm și suntem recunoscători pentru orice contribuție pe care o puteți face.

Devenind sponsor, veți avea ocazia să vă asociați cu noi în diverse moduri. Puteți face o donație unică, puteți sponsoriza unul dintre evenimentele noastre sau ne puteți susține în mod continuu. Avem mai multe niveluri de sponsorizare disponibile, fiecare cu beneficii unice.

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile noastre de sponsorizare, vă rugăm să descărcați fișierul PDF cu contractul de sponsorizare. Acest document prezintă diferitele niveluri de sponsorizare și beneficiile fiecărui nivel. De asemenea, oferă informații despre cum să faceți o donație și despre modul în care contribuția dvs. va fi folosită pentru a ne susține programele și inițiativele.

Protecția tinerilor de pericolele din spațiul cibernetic este o responsabilitate importantă pe care o avem cu toții. Împreună, putem face o diferență semnificativă și puteți fi chiar un catalizator pentru schimbarea pozitivă în viețile tinerilor.

În calitate de proprietar de afacere, aveți opțiunea de a sprijini Asociația prin redirecționarea a 20% din impozit, în loc să plătiți acești bani către stat.

Această decizie nu va crește costurile companiei dumneavoastră, ci va reduce suma datorată statului.

Prin sprijinul dumneavoastră, vom putea oferi resurse și programe educaționale tinerilor, îi vom învăța cum să se protejeze și să ia decizii responsabile în mediul online. Așadar, vă încurajăm să luați în considerare această opțiune și să vă alăturați misiunii noastre de a proteja tinerii și a promova siguranța online.

Dacă sunteți interesat să sprijiniți educația tinerilor, să promovați un mediu online mai sigur și să aveți un impact pozitiv în lume, susținerea Asociației noastre poate fi o alegere semnificativă.

Pentru a deveni un sponsor, vă rugăm să descărcați modelul de contract de sponsorizare disponibil pe site-ul nostru și să completați datele companiei dumneavoastră, precum și suma de sponsorizare pe care doriți să o acordați. Ulterior, vă rugăm să semnați documentul și să îl trimiteți scanat la adresa de email info@cybershield.org.

Apreciem în mod deosebit sprijinul și generozitatea dumneavoastră în această inițiativă importantă și suntem recunoscători pentru contribuția dumneavoastră la atingerea obiectivelor noastre. Prin susținerea noastră, sunteți parte din eforturile noastre de a crea o lume mai sigură și mai protejată pentru tineri. Vă mulțumim!

💡 6 motive pentru care redirectionarea a 20% din impozit către CyberShield este o idee excelentă: