web analytics

Forumul CyberShield oferă acces variat pentru utilizatori diversi, inclusiv părinți, profesori și tineri, facilitând schimbul de sfaturi privind siguranța online.

Utilizatorii pot interacționa, adresând întrebări și primind răspunsuri și soluții atât de la comunitate cât și de la specialiști în securitatea informației. Obiectivul este de a oferi un spațiu educațional pentru o navigare online informată și sigură.

Lansarea este prevăzută pentru prima parte a lunii noiembrie 2023...

CyberShop-ul este următorul proiect mult așteptat de către comunitatea noastră, unde vei putea achiziționa merch-uri CyberShield, de la tricouri personalizate până la gadgeturi, produse și servicii de la parteneri de încredere, bineînțeles cu discount îndrăzneț pentru voi.

Planificăm lansarea în prima parte a lunii noiembrie 2023.

Noua platformă de raportare online CyberShield este un instrument esențial pentru identificarea activităților malitioase pe internet, cum ar fi fraudele bancare și phishing-ul.

Aceasta permite semnalarea unei varietăți de incidente de securitate, de la e-mailuri suspicioase și pagini web false până la atacuri cibernetice complexe.

CyberShield contribuie la consolidarea siguranței online și la prevenirea fraudelor prin facilitarea unei legături directe cu experții în securitate cibernetică. Pe lângă funcția de raportare, platforma oferă și resurse educaționale pentru a recunoaște și evita amenințările digitale.

Lansarea este programată pentru prima parte a lunii decembrie 2023.

Cursuri de Securitate Online

Programul interactiv și atractiv are ca scop să le ofere tinerilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a naviga în siguranță în lumea digitală. Acoperind subiecte esențiale, cum ar fi obiceiurile de navigare sigură, confidențialitatea în social media și "digital citizenship", aceste cursuri oferă îndrumări și sfaturi practice pentru a îi ajuta pe adolescenți să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la activitățile lor online.

Planificăm lansarea în ianuarie 2024.