web analytics

Implică-te ca voluntar pentru Asociația Educație în Securitate Cibernetică

Te invităm să devii membru voluntar în cadrul Asociației Educație în Securitate Cibernetică! Ești pasionat de securitatea cibernetică și dorești să contribui la dezvoltarea unui spațiu online sigur? Prin intermediul acestui program de voluntariat, vei avea oportunitatea de a te implica în activități educaționale, promovând și susținând securitatea cibernetică în rândul tinerilor.

Pentru a deveni membru voluntar, te rugăm să completezi Cererea de Înscriere disponibilă în formularul de mai jos. După primirea cererii, vom analiza informațiile furnizate 🧐 și vom programa un interviu individual cu tine. 💬

Interviul individual ne va permite să te cunoaștem mai bine și să înțelegem așteptările tale de la Asociație, precum și nivelul de implicare pe care ești dispus să-l ai în domeniul educației în securitatea cibernetică. 🚀

Dacă cererea ta este aprobată de către Consiliul Director al asociației, vei primi o notificare prin e-mail sau telefon. În acest moment, îți vom solicita să ne furnizezi o copie a actului tău de identitate, un cazier juridic și o fotografie tip pașaport în format electronic. Aceste documente sunt necesare pentru finalizarea procesului de înregistrare ca membru voluntar.

Orice persoană majoră, indiferent de naționalitate, sex, religie sau origine etnică, poate deveni membru al asociației, cu condiția să împărtășească scopul și principiile noastre și să dorească să contribuie material și/sau moral la atingerea obiectivelor noastre.

Așteptăm cu nerăbdare să te alături echipei noastre și să lucrăm împreună pentru un mediu online mai sigur și mai protejat!

Nume și prenume
Field is required!
Field is required!
Cod Numeric Personal
Field is required!
Field is required!
Pe ce adresa e-mail îți putem răspunde?
Field is required!
Field is required!
Numărul de telefon
Field is required!
Field is required!
Adresa completă
Field is required!
Field is required!
Oraș
Field is required!
Field is required!
Județ
Field is required!
Field is required!
Cum ne poți ajuta?
Field is required!
Field is required!
Cine te recomandă?
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Beneficiile unui voluntar pentru Asociația Educație în Securitate Cibernetică

Dezvoltare

Ai ocazia să-ți dezvolți competențele și cunoștințele în domeniul securității cibernetice. Poți participa la proiecte, evenimente sau ateliere de lucru, unde vei învăța despre amenințările cibernetice actuale, tehnici de protecție și măsuri de prevenire. Această experiență valoroasă îți poate oferi un avantaj în cariera ta și te poate ajuta să te dezvolți profesional într-un domeniu în continuă expansiune.

Responsabilitate

Participarea ta în activități de voluntariat te încurajează să te implici în problemele societății și să fii responsabil. Această experiență valoroasă îți oferă o perspectivă mai largă asupra comunității și te încurajează să promovezi schimbarea și valorile pozitive în mod activ. Prin diversitatea activităților, poți dezvolta abilități de adaptare și să fii mai flexibil în gândire și acțiune, consolidându-ți astfel creșterea personală.

Tehnologie

Acces la tehnologii și instrumente de ultimă generație. Vei avea oportunitatea de a lucra cu tehnologii și instrumente avansate utilizate în industrie. Astfel, vei obține experiență practică în utilizarea acestor resurse și te vei familiariza cu soluțiile și practicile de securitate cibernetică actuale. Poți învăța despre teste de penetrare, analiza incidentelor de securitate, administrarea sistemelor și rețelelor, criptografie și multe altele.

Vrei să contribui în mod direct la dezvoltarea unor programe educaționale care să aibă impact imediat?